Kedves Érdeklődők!

A koronavírus okozta veszélyhelyzet következményeként a a III. Interdiszciplináris Vallástudományi Hallgatói Konferencia a virtuális térben kerül megrendezésre 2020. december 18–19-én. A rendezvényen két nap alatt 24 előadás hangzik majd el, az előadók pedig többek közt a kolozsvári Babeș—Bolyai Tudományegyetemet, a Debreceni Egyetemet, az Eötvös Loránd Tudományegyetemet, a Károli Gáspár Református Egyetemet, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemet, valamint a Szegedi Tudományegyetemet képviselve mutatják be aktuális kutatásaikat.Az előadásokat a konferencia címében foglaltaknak megfelelően az interdiszciplinaritás jellemzi, amelyet a témakörök sokszínűsége is tükröz: lesznek egyháztörténeti, vallásfilozófiai, vallásnéprajzi, művészettörténeti és ókortudományi előadások. Az előadások 20 percet ölelnek majd fel, amelyeket egyenként 10 perces diszkusszió követ.

A konferenciára minden érdeklődőt szeretettel várunk, azonban tisztelettel kérnénk, hogy részvételi szándékukat az ivhk2020@gmail.com email címen legkésőbb december 17-ig jelezzék. A rendezvény a Google Meet felületének segítségével kerül lebonyolításra: az előzetes regisztrációra azért van szükség, hogy megoszthassuk az érdeklődőkkel a konferencia linkjét, amely segítségével bármikor tudnak csatlakozni a meghallgatni kívánt szekcióhoz. A konferencia programját a képekre kattintva tudják megtekinteni.

Üdvözlettel:a Szervezők

Ui.: Én 11:30-tól adok elő…

Ha valaki csatlakozni szeretne, s meghallgatni akár engem, akár másokat, kizárólag gmail-es címmel csatlakozhat a https://meet.google.com/zvn-pogs-shc címen.

https://www.facebook.com/search/top?q=iii.%20interdiszciplin%C3%A1ris%20vall%C3%A1studom%C3%A1nyi%20hallgat%C3%B3i%20konferencia